Home-locking wifi Google assistant beveiligingsbox voor alarm detectoren. ST-01P set 8

176,00 129,00

Excl. BTW: €106,61

Excl. BTW:
€106,61
Beschikbaarheid:
Pre-Order
Model:
DBF-ST01P set 8
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

DE BEVEILIGINGSBOX ST-01P.
De ST-01P is uitgerust met een krachtige en energiezuinige intelligente microprocessor, met een eenvoudige en ultradun ontwerp.
Door zijn elegante uitstraling en kleine afmetingen kan deze geplaatst worden in het hele huis zonder afbraak te doen aan het interieur.
De beveiligingsbox ST-01P word gebruikt als een centrale voor een alarmsysteem via draadloze verbinding met pir-detectoren, deur-detectoren, rook-detectoren, gas-detectoren of SOS drukknoppen en andere accessoires.
Wanneer de beveiligingsstatus wordt geactiveerd, kan de beveiligingsbox ST-01P in realtime een alarmmelding sturen, en kan alarminformatie naar de app Smart Life op de mobiele telefoon van de gebruiker sturen via de ingebouwde WiFi. 
De beveiligingsbox ST-01P heeft 30 ingebouwde beltonen die gebruikt kunnen worden gebruikt als deurbel met een draadloze deurbel knop.
Als je een elegant en goede alarmsysteem zoekt voor beveiliging van je woning en gezin is de ST-01 alarmsysteem de beste oplossing.

 

App Smart Life.
In- en uitschakelen op afstand kan worden bereikt via de app Smart Life, en het koppelen, hernoemen van accessoires, het selecteren van beltonen en andere functies worden allemaal bediend via de app Smart Life.
Als er iemand bij u thuis inbreekt, ontvangt de app Smart Life van uw mobiele telefoon een alarmmelding, waar u ook bent, u kunt altijd de status weten.

Ondersteuning van 60 Accessoires
Ondersteuning tot 6 afstandsbedieningen, 4 deurbelknoppen, 50 draadloze detectoren (toegangssensor, bewegingssensor, rookmelder, waterlek, enz.)
Herinneringsfunctie batterij bijna leeg
Wanneer de batterij van deze accessoires (zoals de deursensor, bewegingssensor) bijna leeg is, zal de kluis een alarm laten klinken om u eraan te herinneren de batterij te vervangen.

Hoofdkenmerken:
1. Cortex-M3 Hoofdbediening
2. 9,9 mm ultradunne behuizing
3. Ondersteuning van 60 accessoires
4. Ingebouwde 29 deurbelbeltonen
5. Herinnering batterij bijna leeg
6. Smart Life APP-afstandsbediening
7. Amazon Alexa & Google Assistent-spraakbediening
8. Ondersteuning tot 6 afstandsbedieningen, 4 deurbelknoppen, 50 draadloze detectoren (toegangssensor, bewegingssensor, rookmelder, waterlek, enz.)
9. Draadloze parameters: 433MHz, eV1527

 Pakket bevat.
- 1 Centrale ST-01P
- 4 Deur-detectoren DD-162
- 4 Pir-detectoren DP-082
- 1 RFID toetsen clavier RFI-042ST
- 2 Afstandsbedieningen A-062ST
- 1 Adapter.
- 1 Handleiding. 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder