Smart WiFi HD video deurbel 2.0MP met bediening via Smart Life APP werkt met Alexa en Google spraaksturing.T-2090

70,00

Excl. BTW: €57,85

Excl. BTW:
€57,85
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DBF-T-2090
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
Smart WiFi HD video deurbel 2.0MP werkt met Amazon Alexa / Google Assistance.T-209Productbeschrijving.
Met de draadloze video deurbel met camera weet je altijd wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Ben je niet thuis en belt er iemand bij je aan? Dan krijg jij hier een push-notificatie van op je telefoon. In de app kun je je bezoekers live zien én spreken. Overdag, in het donker en zelfs ook als je zelf niet thuis bent. En de deurbel heeft nog meer functies. Zo geniet jij van meer gemak en verhoog je de veiligheid rondom je woning. Dat voelt goed!

Hoe werkt een videodeurbel?
De draadloze videodeurbel werkt als volgt. Wanneer er iemand aanbelt, krijg je een notificatie of word je gebeld. Wanneer je opneemt kun je – met behulp van de HD Wide-Angle camera - zien wie er voor je deur staat en met elkaar praten.
De videodeurbel kan werken met een ontvanger (T-2090B optie) die je op een zelf gekozen locatie in huis kunt plaatsen. Wanneer er aangebeld wordt, hoor je één van de maar liefst 52 beschikbare melodieën. Zo weet je ook dat er iemand voor de deur staat als je je smartphone niet bij de hand hebt.

Altijd en overal reageren op de deurbel.
‘De pakketbezorger komt tussen 14 en 16 uur je pakket bezorgen’, vertelt de e-mail in je inbox. Mooi, denk je, dan kan ik nog snel even boodschappen doen. Bij thuiskomst blijkt echter dat de bezorger nét iets eerder was. Je hebt je pakketje gemist… De deurbel voorkomt dit soort situaties. Wanneer je niet thuis bent of niet in staat bent om de deur open te doen, weet je door de app dat er iemand voor de deur staat. Je kunt op afstand tegen de beller spreken en de beller ook horen. Zo vertel je de pakketbezorger dat je over één minuut thuis bent, en vraag je hem of haar om even te wachten of het pakketje op een door jou gekozen plaats achter te laten. Handig!

Een veilig gevoel.
Doe jij de deur open wanneer er ’s avonds laat wordt aangebeld? Veel mensen vinden dit op zijn minst onprettig. Maar niet open doen terwijl je wél thuis bent, dat voelt ook weer zo onbeschoft. De videodeurbel biedt de oplossing. Met behulp van de camera zie je precies wie er voor de deur staat. Ook in het donker heb je goed zicht dankzij infrarood technologie. Ken je de persoon die voor de deur staat niet? Dan kun je eventueel eerst via de tweerichtings audio met hem of haar praten en vragen wat hij of zij komt doen. Zo geef je gehoor aan de deurbel zonder dat je de deur opendoet.

Als er echt iets gebeurt.
Het kan iedereen gebeuren: ongewenst bezoek, een inbraak of overlast bij jouw woning. Ook in deze gevallen kan de videodeurbel helpen. De draadloze videodeurbel werkt namelijk ook wanneer er niet wordt aangebeld. De deurbel is voorzien van een bewegingssensor die elke beweging detecteert. Jij ontvangt vervolgens direct een notificatie. Tegelijkertijd legt de draadloze videodeurbel vast wat er gebeurt. De beelden worden opgeslagen op een SD-kaart, zodat je ze later terug kunt kijken. Mocht er echt iets niet kloppen, dan heb jij het mooi op video staan.

Snel geïnstalleerd, gemakkelijk in gebruik.
De videodeurbel en de bijhorende applicatie zijn snel geïnstalleerd en gemakkelijk in gebruik. De videodeurbel is draadloos en werkt op batterijen.Ook de ontvanger (optie) is snel klaar voor gebruik. Je steekt deze simpelweg in een stopcontact naar keuze en koppelt het apparaat aan de deurbel met één druk op de knop.

Videodeurbel: alle eigenschappen op een rij.
De draadloze videodeurbel is de ideale deurbel voor wie altijd en overal veilig de deurbel wil beantwoorden én is inzetbaar als beveiligingscamera. We zetten de belangrijkste eigenschappen nogmaals voor je op een rij:

•Beeldfunctie: de deurbel is voorzien van een HD camera en een lenshoek van 166 graden.

•Tweerichtings audio: je kunt op afstand praten met de persoon die voor je deur staat.

•Eenvoudige werking via ontvanger én app: de app is zowel beschikbaar voor iOS® (minimaal 7) als Android™ (minimaal 4.0).

•Night vision: ook in het donker goed zicht dankzij infrarood technologie.

•Bewegingsdetectie: je krijgt een melding wanneer er beweging is en de beelden worden opgenomen en opgeslagen in de cloud of op de SD-kaart.

•Plug en play: de videodeurbel wordt geleverd inclusief ontvanger, muurmontageplaat, muurbevestigingsmateriaal, schroevendraaier, opladaadkabel, twee batterijen en een volledig handleiding.

•Werkt samen met Google Assistent en Amazon Alexa


◆ TuyaSmart Low Power WiFi HD Video-deurbel.
◆ APP-naam: TuyaSmart.
◆ 1/4 CMOS 1020P-sensor 2.0MP
◆ Standaardlens: 2,8 mm.
◆ H.264 Real-time.
◆ Tweeweg audio en IR Cut.
◆ Ondersteuning van PIR-bewegingsdetectie.
◆ Ondersteuning voor Android & Iphone Mobile View.
◆ Nachtzicht afstand: 3-5M.
◆ Voeding: 2 * 18650 oplaadbare batterijen (optie).

Pakketlijst
Buitenpost x1
Schroeven en andere x2
Gebruikershandleiding x1 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder